Autentificare
TIne minte
Noutati
Miercuri, 14 aprilie, orele 16:00-17:30, despre Formarea CRED, online, live.

Aflăm mai multe despre acest subiect în cadrul unui nou eveniment online marca ”Proiectul CRED”, transmis live pe pagina de Facebook ”Proiectul CRED”.

Cu peste 30.000 de cadre didactice beneficiare ale formării, dintre care peste 20.000 în ultimul an, formarea CRED reprezintă, în continuare, pasul decisiv pe care profesorii din învățământul preuniversitar îl pot face către o activitate didactică inovatoare, susținută de competențe digitale.

Formatori, cursanți și experți CRED vor vorbi despre programele de formare din cadrul proiectului ”Curriculum Relevant, Educație Deschisă pentru toți” – CRED, programe adaptate nevoilor actuale ale cadrelor didactice, atât din perspectiva abilitării curriculare, cât și din cea a formării/dezvoltării competențelor digitale.

Evenimentul* „Formarea CRED: pasul necesar către activitatea didactică inovatoare susținută de competențe digitale” va fi unul dinamic, interactiv, fiind bazat pe dialog și schimburi relevante de informații și idei. De asemenea, gazdele vor răspunde, chiar în timpul evenimentului, la întrebările transmise de către cei care asistă la transmisiunea live.

By: corinasimionescu On Tuesday, 13 April 2021 Comment Comentarii( 0 ) Hits Vizualizari(866)
Comentarii(0)